Stedenreizen

Senioren reizen


Hooyberg reizen biedt speciale seniorenreizen. Deze reizen zijn aangepast aan mensen die geen intensief programma willen. Geen lange stukken rijden in de touringcar en geen grote afstanden lopen. De programma’s van deze dagtochten en meerdaagse reizen zijn rollator-vriendelijk en er gaat een reisbegeleider met u mee.

Minder goed ter been?

Onze rolstoel touringcar is naast alle luxe en gemakken voorzien van een speciale rolstoellift. Moderne techniek en ervaren en behulpzame chauffeurs zorgen ervoor dat uw dagje uit of korte reis tot in de puntjes wordt verzorgd. Passagiers die slecht ter been zijn, kunnen gebruik maken van een seniorentrap, vergelijkbaar met de loopplank naar een schip. Ook kan de bus ‘knielen’ tot bijna aan de grond.

De rolstoel touringcar is een luxe touringcar waarin zowel personen met als zonder rolstoel kunnen reizen. Rolstoelgebonden reizigers kunnen in hun eigen rolstoel blijven zitten. De stoel wordt door middel van de rolstoellift in de bus geplaatst en conform de wettelijke eisen vastgezet aan de speciaal hiervoor gemonteerde vloerrail.

Opstapplaatsen

Hooyberg heeft diverse ophaalpunten in Noord-Holland. Bij meerdaagse reizen halen wij U op in uw eigen woonplaats. Wilt u weten welke opstapplaats er het dichtst bij u in de buurt is raadpleeg dan de website.

Opstapplaatsen

Groepsreizen

Wilt u met een groep weg, bijvoorbeeld met een verzorgingstehuis of met een vereniging? U kunt samen met ons uw eigen aangepaste rolstoelbus- reis samenstellen. Wij zorgen dan voor een passende bus en eventueel reisbegeleiding. Neem hiervoor contact op met één van onze medewerkers.

Contact


CONTACT
Contactgegevens

Wilt u op de hoogte blijven?
Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief  
Wilt u ons volgen?