Kerstreizen

KerstreizenKerstmarkt busreis


In de donkere maanden van het jaar is iedereen bezig het zo gezellig mogelijk te maken. Huizen en winkels zijn feestelijk aangekleed en overal branden lichtjes. Hooyberg Busreizen rijdt ieder jaar naar de gezellige kerstmarkten waar u volop kunt genieten van de kerstsfeer, de kraampjes, glühwein en alle lekkernijen. De kerstmarkt is ideaal om uw kerstinkopen te doen. 

Wij hebben een groot aanbod kerstreizen en dagtochten zodat er voor iedereen wel een passende bestemming te vinden is. Zo bezoeken wij o.a de leukste kerstmarkten in Nederland en Duitsland. Denk daarbij aan de traditionele kerstmarkten in Düsseldorf, Oberhausen, Essen, Dortmund en Maastricht.
Hooyberg Busreizen zorgt ervoor dat u comfortabel aankomt op uw bestemming. 

Bezoek één van deze kerstmarkten en maak van deze kerst een kerst om nooit te vergeten.


Meerdaagse Kerstreizen


Vier de feestdagen dit jaar eens buiten de deur. Hooyberg Busreizen heeft de keuze ook dagtochten en meerdaagse reizen. Op de kerstdagen organiseren wij dagtochten met schitterende rondrit door de natuur en samen genieten van een heerlijk kerstdiner met muziek. Ook hebben wij mooie reizen voor de mensen die er liever een paar dagen op uit willen gaan. Denk aan onze bekende klaverjasreizen met prachtige excursies en ontspannen verblijf in een ****hotel.

Kijk op ons aanbod voor kerst busreizen in Nederland en over de grens.

Kerstreizen
CONTACT
Contactgegevens

Wilt u op de hoogte blijven?
Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief  
Wilt u ons volgen?